Автосервиз Плевен

Предимството при нас е възможността да приемем авариралият автомобил, бус, камион или тежкотоварен автомобил и да отстраним евентуалната повреда в собствен автосервиз.

При възможност реагираме 24 часа в денонощието за отстраняване на повредата, за да може Вашият автомобил да продължи пътя си на собствен ход.

Техническо обслужване

Смяна на масло на двигатели

Смяна на масло на скоростни кутии

Смяна на филтри

Смяна на ремъци

Обезвъздушаване на спирачни системи и смяна на спирачна течност

Зареждане на климатици

Диагностика

Диагностика на двигатели

Диагностика на антиблокиращи системи

Диагностика и поддръжка на ел. инсталации

Проверка на системите за сигурност

Ремонт на:

двигатели

ходова част и трансмисия

механични и автоматични скоростни кутии

диференциали

кормилни рейки

раздатъчни кутии

спирачната система: смяна на накладки, дискове и барабани

стартери и генератори

смяна на амортисьори, шарнири, втулки, тампони, носачи и др.

С възможности сме за:

Доставка на авточасти за всички марки леки и тежкотоварни автомобили;

нови или втора употреба;

оригинални и аналогови.

Продажба на консумативи:

гуми

масла

акумулатори.

БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Автосервиз Дъга работи със смесителна система за автобои по каталог Glasurit. ФИРМАТА Е РЕГИОНАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА "ЕУРАТЕК" - СОФИЯ.

В Дъга сервиз предлагаме, авто - тенекеджийски и авто- бояджийски услуги за всички модели и марки автомобили! Професионални решения, съчетани с максимално високо качество е това, което можете да очаквате от екипът от специалисти в областта на репарирането на автомобили. Нашата цел е да подпомогнем клиентите ни в постигането на най-добри резултати чрез материали на Глазурит и предлаганите от нас услуги и най-модерни технологии.

Фирмата ни работи с търговската марка Глазурит от 2001г. , която принадлежи на най-голямата химическа компания в света - BASF. Концернът е глобален партньор на значителна част от световните производители на автомобили. Автобоите на Глазурит имат одобрението на повечето водещи автомобилни производители, както по отношение на тяхното серийно боядисване, така и във връзка с тяхното последващо репариране. Продуктите на Глазурит са предпочитани от тях заради технологичните им предимства и икономичност при използването им.

автосервиз плевен