ДЕНОНОЩНА

ПЪТНА ПОМОЩ

Дъга сервиз е фирма предлагаща денонощна пътна помощ на своите клиенти. Екипът ни се състои от квалифицирани кадри, които ще отговорят на Вашите нужди във всяка една сфера предлагана от нас. Разполагаме с охраняема база с възможност при необходимост за съхранение на авариралите автомобили.

Пътна помощ Плевен

10 ГОДИНИ

ПРОФЕСИОНАЛНА ПОМОЩ

Дъга сервиз работи над 10 години в сферата на пътната помощ и автоасистенцията. При евентуална повреда на Вашия автомобил, бус, камион или тежкотоварен автомобил ние можем да я отстраним в автосервиза. Построен специално да покрие нуждите на клиентите по всяко време с възможност за своевременно отстраняване на техническия проблем.

При тежко аварирали автомобили предлагаме и цялостна своевременна намеса, както за техническите проблеми, така и за автобояджийски услуги в автосервиза ни.

Имаме грижата към ремонтите на лизинговите автомобили на Пежо и Шкода.

Защото ще дойдем навреме
Защото ще дойдем
навреме!
Защото ще oпазим автомобила Ви
Защото ще oпазим
автомобила Ви!
Защото сме професионалисти
Защото сме
професионалисти!
Лицензирана пътна помощ

Фирмата има издаден лиценз от АПИ Nº 53-00-1046/27.01.2014 за извършване на услуга Пътна Помощ по пътищата на РБ.

Разполагаме с охраняема база с възможност при необходимост за съхранение на авариралите автомобили.

Цени

Цената на Пътна помощ е строго индивидуална и зависи от различни фактори (отдалеченост, тегло на МПС, степен на увреденост). Може да се информирате за Вашата цена без ангажимент за клиента и без значение колко е часа. Нашият екип е на разположение 24/7 и ще Ви информира за най-доброто решение, както и за крайната цена на услугата.

Договори със
застрахователни компании

Армеец
Булинс
Виктория
Дженерали
ОЗК
Уника
Алианц
Лев Инс
asset insurance
От екипа на Дъга Сервиз Пътна Помощ може да очаквате професионално и грижовно отношение към вашият автомобил, бърза реакция при повикване и максимално съдействие към пътниците в авариралият автомобил.